Håndværk

HÅNDVÆRK


Vi formidler forskellige håndværk på borgen. Vi er alle historie interesseret og vil gerne videregive vores viden i en eller anden omfang.


Som aktør på borgen, bliver du en del af en levende udstilling, som gæster med nysgerrighed er interesseret i at kigge på og lære mere fra. Det er derfor vigtig at vi som aktør gør vores for at give besøgende en god oplevelse og en lille bid af middelalderen.


Kan man ikke selv et håndværk, men har lysten til at lære, har vi mange muligheder. Spøttrup borg er en stor legeplads for det store legebarn og den formidlings orienterede.


Man kan sagtens være medlem af flere teams på en gang.

HVERV


Borgen rummer mange muligheder. I middelalderen var borgen selvforsynende så næsten alt slags håndværk var repræsenteret inde på borgen. Vi prøver at levendegøre borgen, så den i nogle weekender om året kommer tilbage til sin storhedstid, da Biskop Friss regerede over Spøttrup Borg.


SNEDKER

SMED

LÆDER ARBEJDE

SKOMAGER

MØNTSLAGER

NÅLEBINDING 

BRIKVÆVNING

SYNING 

VÆV

PILEFLET

LER

MALER

SKRIVER

REBSLAGER

GØGL

DANS

SANG / MUSIK

HISTORIE FORMIDLER

MADLAVNING

KROVÆRT

SERVERING

RENGØRING

SOLDAT

BUESKYDNING

BLIDE

VÅBENFREMVISNING

Bliv Medlem

Du skal da med

 

Er det lige dig at komme ud og formidle et gammelt håndværk eller lege rundt og gøre f.eks Spøttrup Borg levende, så skal du ikke holde dig tilbage, vi er altid åbne for nye medlemmer